Logo

BIOGRAFIE

Na mijn opleiding Gezondheids-wetenschappen aan de Universiteit van Maastricht ben ik in 1995 naar Australië vertrokken om daar onderzoek te doen op het gebied van huidkanker. Vervolgens in 1997 kwam Amerika op mijn pad om daar op het gebied van kanker en hormoonhuishouding mijn onderzoek voort te zetten bij het National Institute of Environmental Health Sciences. 

In de loop der jaren is mijn interesse echter verschoven naar de Traditionele Chinese Geneeswijzen vanwege zijn holistische insteek met betrekking tot gezondheid en balans.

Drs. Ben Willems, L.Ac.

Dit had tot gevolg dat ik Chinese Geneeswijzen (waaronder acupunctuur en kruidenleer) ben gaan studeren aan Yo San University en Atlantic University of Chinese Medicine (beide gelegen in de Verenigde Staten van Amerika). 

In 2006 ben ik Cum Laude afgestudeerd en heb vervolgens mijn praktijk geopend in Asheville, North Carolina. Tijdens deze periode heb ik, als Faculteitsmedewerker, ook les gegeven bij verschillende universiteiten in Amerika waaronder Yo San University, Emperors College (beide in Los Angeles, CA), Atlantic University of Chinese Medicine en Daoist Traditions University (beide in Asheville, NC).

 

Mijn vrouw en ik besloten om begin 2010 terug te keren naar Nederland met ons gezinnetje om zo hier mijn passie voor het helpen mensen van mensen en stimuleren van deze geneeswijze voort te zetten. 

 

Als u vragen heeft neem gerust contact met mij op en ik zal u graag te woord staan.

 

Met vriendelijke groet,

Drs. Ben Willems, L.Ac.

Image-1.png

Biografie Biography

+31(0)6-81542632

Vind ons op Facebook